Seleccionar página

Restaurante las Brasas

Des de 2002

Restaurant d’ambient familiar, acollidor i on ens encanta el “bon menjar.”

El nostre menú diari i carta té, entre molts plats, el típic Xató de Calafell, els cargols a la “llauna” o els calçots. Disposem també de tota mena de carns a la brasa, com per exemple l’entrecot o rellom que portem des de Galícia. Podràs gaudir també de plats elaborats com la cua de bou estofada, i a l’estil gallec tenim codillo, “lacón” de porc i orella. A més d’una gran varietat de tapes i torrades.

També participem tots els divendres en la Ruta Pintxo Pote de Calafell, on servim un pintxo Gourmet amb una copa de vi o canya de cervesa per tan sols 4€, I quins pintxos!

Com a novetat, hem incorporat el servei Take Away perquè et puguis emportar els plats, tapes o torradas que més t’agradin a casa!

Restaurante las Brasas
Carrer Montserrat,21
43820 – Calafell Platja

654 83 92 97 (Telèfon i WhatsApp)

Restaurante las Brasas

Des de 2002

Restaurante de ambiente familiar, acogedor y donde nos encanta el “buen comer.”

Nuestro menú diario y carta tiene, entre muchos platos, el típico Xató de Calafell, los caracoles a la “llauna” o los calçots. Disponemos también de todo tipo de carnes a la brasa, como por ejemplo el entrecot o solomillo que traemos desde Galicia. Podrás disfrutar también de platos elaborados como el rabo de toro estofado, y al estilo gallego tenemos codillo, lacón y oreja. Además de una gran variedad de tapas y torradas.

También participamos todos los viernes en la Ruta Pintxo Pote de Calafell, donde servimos un pintxo Gourmet con una copa de vino o caña de cerveza por tan solo 4 €, ¡Y qué pintxos!

Como novedad, hemos incorporado el servicio Take Away ¡para que te puedas llevar los platos, tapas o torradas que más te gusten a casa!

Restaurante las Brasas

Carrer Montserrat,21
43820 – Calafell Platja

654 83 92 97 (Telèfon i WhatsApp)